tilat


Eläinhoitolan pihapiiri

Kesäisiä kuvia eläinhoitolan pihapiiristä.

 
 

Toimisto

Tullessanne sisään hoitolaan saavutte ensimmäisenä toimistoon, jossa hoidetaan lemmikkinne paperityöt sekä maksamiset.

 
 

.

Koirahoitola

Meidän koirahoitola, tutummin Rekkula, koostuu yhteensä 21 majoituspaikasta ja sijaitsee hoitolan vanhemmassa siivessä. Näistä majoituksista 11 on isommille koirille ja 10 pienemmille. Isommat paikat sijaitsevat kahdella eri käytävällä ja käytämme ovia haukunnan ja liikenteen tuoman häiriön vähentämiseen. Nämä isot majoitukset ovat noin 5m² kokoisia, joten niihin voidaan myös hyvin majoittaa saman perheen useampi koira. Pienemmät majoituspaikat jakautuvat myös kahdelle eri käytävälle, joista kummastakin löytyy 5 paikkaa. Nämä käytävät ovat hieman erillään muusta tilasta ja ovien takana. Näin voidaan taata parempi rauha hoitolan muusta elämästä pienemmille koirille. Kaikki koirahoitolamme majoituspaikat on suunniteltu siten, että koirat eivät ole toisiinsa näköyhteyksissä majoituksissaan. Näin koirien ei tarvitse stressata naapureitaan. Tarvittaessa myös majoituksen etuseinä voidaan suojata verholla, jotta ohikulkuliikenteen tuoma häiriö vähenee. Kaikkiin majoituksiin järjestetään vähintään yksi viltti, peitto tai tyyny koiranne mukaan, mutta tarvittaessa saamme peitettyä vaikka koko majoituspaikan lattian edellä mainituilla.

 
 

Koirat organisoidaan hoitotarpeiden ja viihtyvyyden mukaan. Emme siis takaa, että koiranne on samassa majoituspaikassa noudettaessa, kuin mihin hänet aluksi sijoitettiin. Pyrimme kuitenkin pitämään asukkaat samoissa tiloissa koko hoitojakson ajan.


.

Kissahoitola

Meidän kissahoitola, Miukula, pitää sisällään 8 majoituspaikkaa, joista 4 on varustettu ikkunalla. Majoituspaikat ovat valmistuneet 2018 ja sijaitsevat Hauskiksen uudessa, hiljaisemmassa siivessä. Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi koirien haukunta ei häiritse kissanne vierailua kissahoitolassamme. Kissapaikkoihin on tehty kiipeilypuita ja raapimislautoja kissanne viihtyvyyden ja hyvinvoinnin takaamiseksi. Majoituspaikat ovat tilavia ja korkeuttakin on lattiasta kattoon. Ikkunallisissa paikoissa on lisäksi vesikiertolämmityksen lämmitysputki ikkunan edustalla. Talvisin sekä viileillä keleillä tämä takaa mukavat oltavat kissoille ikkunan edestä. Jokaisesta majoituspaikasta löytyy myös koloja joihin kissa voi halutessaan vetäytyä lepäämään. Majoituksiin saadaan kissoille irtotyynyjä ja peittoja toiveidenne mukaan. Kaikkiin majoituksiin järjestetään kissanhiekka-astia kissallenne!

 
 

Kissat organisoidaan majoituspaikkoihin hoitotarpeiden mukaan. Ikkunapaikkaa voi toivoa, mutta emme sitä voi taata. Ainoastaan saman perheen kissat voivat majailla samassa tilassa. Kissojen ruokinnasta täällä.