PalvelUT


Olemme täyden palvelun eläinhoitola. Näin ollen pyrimme tarjoamaan kaiken mitä teidän lemmikkinne tarvitsee!

Tällä sivulla tarkempaa tietoa lemmikkinne hoitokäynnin sisällöstä!

.


 
 

Ruokinta

Hintoihimme kuuluu lemmikkinne ruokinta hoitolan ruualla. Raakaruokaa emme voi varastoida pitkiä ajanjaksoja, mutta voimme asiakkaan kanssa tehdyn sopimuksen mukaan käydä ostamassa ruokaa lisää ja laskuttaa nämä ostokset lemmikin noudon yhteydessä.

Hoitolan ruokatarjonta:

Koirille vaihtoehtoina ovat seuraavat kuivaruuat: Josera Active, Josera Ankka & Peruna, Perus Rokka, Voima Rokka ja Eukanuba NaturePlus+ Lammas. Kaikki hoitolan ruuat ovat vehnättömiä! Tästä lyhyt esittely ruuista ja niiden raaka-aineista.

Kissoille kuivaruokana Eucanuba ja märkäruokana IAMS-märkäruuat.

Ulkoilu

Lenkitämme lemmikkinne toiveidenne mukaan. Kaikilla taluttimessa ulkoiluun tottuneilla lemmikeillä on mahdollisuus päästä ulkoilemaan! Koirat lenkitämme kaikki kahdesti päivässä koiran hyvinhoinnin ja hygienian säilyttämiseksi! Emme siis valitettavasti voi ottaa hoitoon koiraa, joka ei ole tottunut kulkemaan hihnassa.

 

Tutustumiskäynti

Jotta pystytte luottamaan rakkaan lemmikkinne meille hoitoon, voimme tarjota maksuttoman tutustumiskierroksen hoitolaan niin näette mihin lemmikkinne jätätte. Voitte tuoda lemmikkinne mukaan tutustumaan. Näin hoitolan hajut eivät ole uusia ja outoja, jos perheenne karvakorva tulee meille hoitoon.

Tutustumiskäynti ei sido teitä mihinkään eikä ole myöskään pakollista! Aika tutustumiseen on varattava etukäteen ja mitä aikaisemmin sen teette, sen paremmin voimme varmistaa Teille riittävästi aikaa kiertää tilojamme!