eläinhoitola-hauskis-palvelut-banner

Palvelut

 

Olemme täyden palvelun eläinhoitola. Näin ollen pyrimme tarjoamaan kaiken mitä teidän lemmikkinne tarvitsee!

Tällä sivulla tarkempaa tietoa lemmikkinne hoitokäynnin sisällöstä!

.


 
 

Ruokinta

Hintoihimme kuuluu lemmikkinne ruokinta hoitolan ruualla. Jos lemmikillänne on erikoisruokavalio tai tahdotte muuten vain ruokinnan tapahtuvan omilla ruuilla niin omat ruuat saa tuoda mukana, mutta se ei vaikuta hoitojakson hintaan. Raakaruokaa emme voi varastoida pitkiä ajanjaksoja, mutta voimme asiakkaan kanssa tehdyn sopimuksen mukaan käydä ostamassa ruokaa lisää ja laskuttaa nämä ostokset lemmikin noudon yhteydessä.

Hoitolan ruokatarjonta:

Koirille vaihtoehtoina ovat seuraavat kuivaruuat: Josera Active, Josera Ankka & Peruna, Perus Rokka, Voima Rokka ja Eukanuba NaturePlus+ Lammas. Kaikki hoitolan ruuat ovat vehnättömiä! Tästä lyhyt esittely ruuista ja niiden raaka-aineista.

Kissoille kuivaruokana Eucanuba ja märkäruokana IAMS-märkäruuat.

Ulkoilu

Lenkitämme lemmikkinne toiveidenne mukaan. Kaikilla taluttimessa ulkoiluun tottuneilla lemmikeillä on mahdollisuus päästä ulkoilemaan! Koirat lenkitämme kaikki kahdesti päivässä koiran hyvinvoinnin ja hygienian säilyttämiseksi! Emme siis valitettavasti voi ottaa hoitoon koiraa, joka ei ole tottunut kulkemaan hihnassa.

Lääkintä

Mahdollinen lääkintä sisältyy myös hoitojaksoon. Muistakaa tuoda tarpeeksi lääkkeitä koko hoitojakson ajaksi!

 

Tutustumiskäynti

Jotta pystytte luottamaan rakkaan lemmikkinne meille hoitoon, voimme tarjota maksuttoman tutustumiskierroksen hoitolaan niin näette mihin lemmikkinne jätätte. Voitte tuoda lemmikkinne mukaan tutustumaan. Näin hoitolan hajut eivät ole uusia ja outoja, jos perheenne karvakorva tulee meille hoitoon.

Tutustumiskäynti ei sido teitä mihinkään eikä ole myöskään pakollista! Aika tutustumiseen on varattava etukäteen ja mitä aikaisemmin sen teette, sen paremmin voimme varmistaa Teille riittävästi aikaa kiertää tilojamme!