Mitä Mukaan?


 

Mitä lemmikki tarvitsee mukaan?

Täysihoidossamme on kyse siitä, että lemmikille ei tarvitse tuoda mukana mitään. Me hoidamme pedit, ruokakupit, kuivikkeet sekä ruuan hoitolan puolesta. Hoitolan ruokatarjonta on Palvelut-osiossa. Koirat on kuitenkin aina tuotava taluttimessa ja kissat kantokopissa.

Emme kuitenkaan kiellä tuomasta omia tavaroita tai leluja, mutta emme voi taata, ettei niille tapahtuisi mitään. Omat tavarat tai lelut ovat siis aina asiakkaan omalla vastuulla. Pääsääntöisesti innostuneisuus sekä mahdollinen jännitys ja eroahdistus purkautuu tavaroihin, joten omat tavarat ja lelut saattavat kokea kohtalonsa vierailun aikana. Lemmikkiä noutaessa asiakas on myös loppujen lopuksi vastuussa siitä, että kaikki omat tavarat ja lelut tulevat takaisin kotiin. Emme toimita unohtuneita tavaroita pl. lääkkeet.

Pihassa

Pidäthän koirasi aina kytkettynä ja pienemmät lemmikit kantokopissaan meidän pihallamme!

Rokotukset

Lemmikillä pitää olla voimassaolevat suositerokotukset ennen hoitolaan saapumista. Pidäthän myös huolta, että lemmikilläsi ei ole loisia. Voimme kieltäytyä ottamasta lemmikkiä, mikäli rokotustodistusta ei ole mukana.

Juoksuaika

Juoksuaikaisen lemmikin tuominen hoitoon ei ole ihanteellista, mutta se ei ole syy peruuttaa lomaa! Ilmoitathan meille kuitenkin etukäteen, jos lemmikillänne on juoksu, niin osaamme varautua asiaan.