EläinHoitolan tilat


Eläinhoitolan pihapiiri

Talvisia kuvia eläinhoitolan pihapiiristä ja vähän ohjeistusta saapumiseen.

 
 

Toimisto

Tullessanne sisään hoitolaan saavutte ensimmäisenä toimistoon, jossa hoidetaan lemmikkinne paperityöt sekä maksamiset.

 
 

Koirahoitola eli Rekkula

Koirahoitolamme, eli Rekkula, on varustettu 17 majoituspaikalla isoille koirille. Lisäksi meiltä löytyy Pikkurekkula, josta löytyy majoitukset 10 koiralle. Isojen koirien majoitukset ovat noin 5m² , joten niihin voidaan hyvin majoittaa saman perheen useampi koira. Pienempien majoituspaikkojen tarkoitus on tuoda turvaa pienemmille koirille. Rekkulat on suunniteltu siten, että koirat eivät ole näköyhteyksissä toisiinsa ollessaan majoituksissaan, joten he saavat oman rauhansa. Tarpeen mukaan majoituksen etuseinä voidaan suojata verholla, joten myös ohikulkulkuliikenteen tuoma häiriö vähenee.

 
 

Koirat organisoidaan hoitotarpeiden ja viihtyvyyden mukaan. Emme siis takaa, että koiranne on samassa majoituspaikassa noudettaessa, kuin mihin hänet aluksi sijoitettiin. Pyrimme kuitenkin pitämään asukkaat samoissa tiloissa koko hoitojakson ajan.


Kissahoitola eli Miukula

Miukulasta kissoille löytyy 8 majoituspaikkaa, joista 4 on varustettu ikkunalla. Majoituspaikat ovat valmistuneet 2018. Kissapaikkoihin on tehty kiipeilypuita ja raapimislautoja kissanne viihtyvyyden ja hyvinvoinnin takaamiseksi. Majoituspaikat ovat tilavia ja korkeuttakin on lattiasta kattoon. Jokaisesta majoituspaikasta löytyy myös koloja joihin kissa voi halutessaan vetäytyä lepäämään.

 
 

Kissat organisoidaan majoituspaikkoihin hoitotarpeiden mukaan. Ikkunapaikkaa voi toivoa, mutta emme sitä voi taata. Ainoastaan saman perheen kissat voivat majailla samassa tilassa. Kissojen ruokinnasta täällä.